9 april 2016

DECORATIEVE STUCWERKEN

[insert_php] include ‘menu-side.php’; [/insert_php]

Beal Mortex

Beal Mortex® Color is een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Dit product hoeft dus verder niet meer beschermd te worden tegen water. De wanden worden hooguit beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag of een olie. De vloeren kunnen worden beschermd met o.a. een olie of lak tegen vuil.

De Mortex® Color van Beal is uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen en kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Bovendien is het product zeer goed te verwerken met een langere open tijd, die eventueel nog te verlengen is.

Frescolori

Frescolori® Kalkpleister is een uniek product op basis van 100% natuurkalk en geeft uw wand een heel natuurlijke uitstraling. De gekozen korrelgrofte in combinatie met de gekozen applicatie leiden tot een heel bijzonder resultaat. Van Italiaans pleisterwerk tot stoere betonlook. Vanzelfsprekend in bijna iedere denkbare kleur. Van betonlook – tadelakt – stucco – beton cire of stone alles is mogelijk. Voor binnen.

Beton ciré

De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

Pandomo

Pandomo stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strak glansende uitstraling.

Iets extra’s in uw woning? Een bepaalde sfeer creëren? Bent u de tegels in het toilet of keuken zat? Dan kunt u kiezen voor Pandomo Wandafwerking. Dit is een cementgebonden stuc, een echte betonlook. Het is in vele kleuren te maken en het is geheel naadloos en voelt glad aan. De structuur van de Pandomo Wandafwerking is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde.

Wanneer u kiest voor een donkere kleur zal de Pandomo veel drukker worden dan wanneer u kiest voor een lichtere kleur. Alles is mogelijk! Hierin kunnen wij u uiteraard netjes en deskundig over adviseren. De Pandomo Wandafwerking heeft na het aanbrengen geen specifiek onderhoud nodig. Schoonmaken kan met een vochtige doek of met zeep.

[insert_php] include ‘untherpage1.php’; [/insert_php]